Vormingen op uw locatie
Vormingen | Deelrubriek |
Erkend - Opleidingsfonds Dienstencheques | |
Fijn dat ik positief kan zijn | Dienstencheques - Vormingen - Communicatie |
Beschuldiging van diefstal | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Lachen, een gezond werkinstrument | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Besmettingsgevaar op de werkplek? | Dienstencheques - Vormingen - Veiligheid en hygiëne |
Efficiënt strijken | Dienstencheques - Vormingen - Efficiënt organiseren |
Opfrissen van basiskooktechnieken | Dienstencheques - Andere vormingen |
Ongewenst seksueel gedrag bij de klant | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
(H)erken stress | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Zelfhulp bij ongevallen op de werkvloer | Dienstencheques - Vormingen gericht op EHBO |
Klantgericht communiceren | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Starterspakket Dienstencheques (3 sessies) | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Burn-out? Burn-in! | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Het ABC van de communicatie | Dienstencheques - Vormingen - Communicatie |
Agressie op de werkvloer | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Mijn klant volgt een dieet – diabetes | Dienstencheques - Andere vormingen |
Werken bij een klant met dementie | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Feedback geven en krijgen (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Communicatie |
Rouw en professionaliteit (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Een confrontatie met discriminatie (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Communicatie |
Hoera, een klacht! (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Textielonderhoud (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Efficiënt organiseren |
Veilig werken in huis (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Veiligheid en hygiëne |
Arbeidshygiëne en attitude bij COVID-19 (NIEUW) | Dienstencheques - Vormingen - Veiligheid en hygiëne |
Beroepshouding, deontologie en ethiek | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Mijn job, mijn trots! | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Beroepsgeheim, privacy, ... en roddelen | Dienstencheques - Vormingen gericht op attitude |
Omgaan met moeilijk gedrag van de bejaarde | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Omgaan met conflicten | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Klantvriendelijk werken en attitude | Dienstencheques - Vormingen - Omgaan met klanten |
Ik deed de deur open en … daar lag zij/hij! | Dienstencheques - Vormingen gericht op EHBO |
EHBO basismodule: Omgaan met noodsituaties | Dienstencheques - Vormingen gericht op EHBO |
EHBO basismodule: Reanimatie | Dienstencheques - Vormingen gericht op EHBO |
Onderhoudstechnieken | Dienstencheques - Vormingen - Efficiënt organiseren |
Time-Management voor poetshulpen | Dienstencheques - Vormingen - Efficiënt organiseren |
Bewust schoonmaken | Dienstencheques - Vormingen - Veiligheid en hygiëne |
Hygiëne in de keuken | Dienstencheques - Vormingen - Veiligheid en hygiëne |
Praktische assertiviteit | Dienstencheques - Vormingen gericht op assertiviteit |
Ergonomisch werken: Knie- en enkelklachten | Dienstencheques - Praktische vormingen Ergonomie |
Ergonomisch werken: Nek- en schouderklachten | Dienstencheques - Praktische vormingen Ergonomie |
Ergonomisch werken: Elleboog- en polsklachten | Dienstencheques - Praktische vormingen Ergonomie |
Rugschool: Tiltechnieken voor huishoudelijke activiteiten | Dienstencheques - Praktische vormingen Ergonomie |
Fit op het werk | Dienstencheques - Praktische vormingen Ergonomie |
Praktijkgerichte vormingen: EHBO | |
Module 1: Omgaan met noodsituaties | Eerste hulp - Wanneer seconden belangrijk zijn |
Module 2: Reanimatie | Eerste hulp - Wanneer seconden belangrijk zijn |
Module 3: Medische urgenties | Eerste hulp - Wanneer seconden belangrijk zijn |
Module 4: Traumatologie | Eerste hulp - Wanneer seconden belangrijk zijn |
Opfrissingscursus Eerste Hulp | Eerste hulp - Wanneer seconden belangrijk zijn |
CO-intoxicatie | Eerste hulp |
Wondzorg en verbandleer | Eerste hulp |
Veiligheid en gevaarbeheersing | |
Praktijkgerichte vormingen: Praktische vaardigheden | |
Tiltechnieken voor het verplaatsen van personen | Rugschool |
Stressbeheersing in praktijk | |
Onthaasten met eutonie | |
Houding en relaxatie | |
Voeding bij diabetes type 2 | Aan het fornuis - dieetkoken |
Voeding bij spijsverteringsstoornissen | Aan het fornuis - dieetkoken |
Een cholesterolarm dieet | Aan het fornuis - dieetkoken |
Een natriumbeperkt dieet | Aan het fornuis - dieetkoken |
Praktijkgerichte vormingen: theoretisch verdiepend | |
Budgetvriendelijk omgaan met de voedingsdriehoek | |
Overgewicht kwijtspelen en voorkomen | Mijn cliënt moet op dieet |
Cholesterol beheersen | Mijn cliënt moet op dieet |
Dieet voor diabetici | Mijn cliënt moet op dieet |
Voeding bij cliënten met kanker | Mijn cliënt moet op dieet |
Dieet- en vervangproducten | Mijn cliënt moet op dieet |
Comfortabel ouder worden met hulpmiddelen | |
Evenwicht, duizeligheid en valpreventie | |
Psychosociale vormingen | |
Zelfzorg en veerkracht in tijden van corona | NIEUW |
Piekeren? Tijdverlies! | NIEUW |
Agressief gedrag, wat nu? | Agressie in de thuiszorg |
Communicatie | |
Crisisgesprekken | In gesprek met |
Specifieke hulpverlening | |
Verslaving: mijn cliënt drinkt, slikt… | |
Medisch gerichte thema’s | |
Fysieke veranderingen bij het ouder worden en hun gevolgen | |
Problemen van de hulpverlener | |
Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid in de thuiszorgberoepen | |
Vorming op maat | |
Vorming op maat |